Ekm

Okulumuzda devamsız öğrencilere yönelik ikna ekipleri kurulup bu öğrencilere ev ziyareti yapılmıştır. Öğrencilerin devamsızlık nedenleri tespit edilip örgün öğretim ve açık öğretime yönlendirme yapılmıştır.

Ekm

Afet hazırlık kulübü temsilcileri Burak Beyaz ve Berna Demirel hocalarımız önderliğinde sivil savunmanın önemini kavramak amacıyla 13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda İkaz-Alarm ve Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

OKULUMUZ  TARAFINDAN BAŞVURU YAPTIĞIMIZ TUBİTAK BİLİM SÖYLEŞİ PROGRAMINA KABUL GÖRMÜŞ BULUNMAKTAYIZ.

PROGRAMIMIZ 31 EKİM 2023 TARİHİNDE OKULUMUZ KONFERANS SAOLUNDA YAPILACAKTIR

SÖYLEŞİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI HEYECAN İLE BEKLİYORUZ.

Haz

Okulumuz bahçesinde idarecilerimiz,öğretmenlerimiz,velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile  mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okul müdürümüz Aytaç ALTIN ve okul rehber öğretmenimiz Haluk ASLAN'ın konuşmaları ile törenimiz başladı. Mezun öğrenciler adına 12-G sınıfından Sibel FIRAT konuşmasını yaptı.Folklor ekibimizin gösterisi ile devam eden törenimizde birinci olan öğrencilerimiz: Mustafa Güven YANARDAĞ (12-G) ve Serhat IŞIK (12-D) okul müdür yardımcımız Sibel ATALAY ve Mobilya bölümü öğretmenimiz İbrahim DAĞ ile birlikte okul kütüğüne birinciliklerini işlediler. 12. sınıf rehber öğretmenlerimiz mezuniyet belgelerini öğrencilerine takdim ettiler. Tüm mezun olan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hatıra fotoğrafları çektirdiler.  Okul bahçemiz de yemek ve müzikle devam eden törenimizde mezun olan öğrencilerimiz keplerini atarak doyasıya eğlendiler.

Tören sunucumuz ve okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Zeliha GÜNDÜZ başta olmak üzere, hazırlık aşamasında emeği geçen öğretmenlerimizden:Şeyma BAŞGÜN,Pınar Engin POLAT,Fatma Gül ACARTÜRK,Yeşim TOPRAK,Ömer Faruk KARAMAN ve tüm öğretmenlerimize teşekkür eder mezun olan öğrencilerimize hayat boyu başarılar dileriz.

May

Değerlerime sahip çıkıyorum kursu kapsamında okulumuzda resim ve fotoğraf sergimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yalçın SÜNE'nin katılımı ile düzenlenmiştir.Çedes projesi sorumlu müdür yardımcımız Sibel ATALAY ile sergi fikir ve proje yürütücüsü Çedes sorumlu öğretmenimiz Ömer Faruk KARAMAN'a,çedes çerçevesinde emek veren öğrencilerimize ve görsel sanatlar öğretmenimiz Sadullah BULUT'a teşekkür ederiz.