2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz

Okulumuz bahçesinde idarecilerimiz,öğretmenlerimiz,velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile  mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okul müdürümüz Aytaç ALTIN ve okul rehber öğretmenimiz Haluk ASLAN'ın konuşmaları ile törenimiz başladı. Mezun öğrenciler adına 12-G sınıfından Sibel FIRAT konuşmasını yaptı.Folklor ekibimizin gösterisi ile devam eden törenimizde birinci olan öğrencilerimiz: Mustafa Güven YANARDAĞ (12-G) ve Serhat IŞIK (12-D) okul müdür yardımcımız Sibel ATALAY ve Mobilya bölümü öğretmenimiz İbrahim DAĞ ile birlikte okul kütüğüne birinciliklerini işlediler. 12. sınıf rehber öğretmenlerimiz mezuniyet belgelerini öğrencilerine takdim ettiler. Tüm mezun olan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hatıra fotoğrafları çektirdiler.  Okul bahçemiz de yemek ve müzikle devam eden törenimizde mezun olan öğrencilerimiz keplerini atarak doyasıya eğlendiler.

Tören sunucumuz ve okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Zeliha GÜNDÜZ başta olmak üzere, hazırlık aşamasında emeği geçen öğretmenlerimizden:Şeyma BAŞGÜN,Pınar Engin POLAT,Fatma Gül ACARTÜRK,Yeşim TOPRAK,Ömer Faruk KARAMAN ve tüm öğretmenlerimize teşekkür eder mezun olan öğrencilerimize hayat boyu başarılar dileriz.

04-06-2023

Yayın: 04.06.2023 - Güncelleme: 26.04.2024 08:33 - Görüntülenme: 409